Bild 1 av 1

Om hingsten

icon/stallion
Presenterad i samarbete med Blue Hors
Födelseår

2019

Stationerad

Lövsta - Stjärnborg

Mankhöjd

168

Ägare

Blue Hors

Uppfödare

Bjarne Skovdal

WFFS

Ej bärare

Kort om hingsten

Blue Hors Storm kommer ur ett möderne med många elitston och tävlingshästar!

Spermatillgänglighet
Färsk sperma

Endast tillgängligt i Sverige

Fryst sperma

Ej tillgänglig

Priser

icon/stallion

Färsk sperma

Språngavgift 3500 SEK
Dräktighetsavgift 6000 SEK

Moms tillkommer. Transportkostnader tillkommer. Priset kan komma att ändras vid oförutsedda händelser.

För mer information om transportkostnader eller om du kommer med sto till Stjärnborg, läs här. Seminerar du på Flyinge, läser du mer här.

WFFS: Inte bärare av anlaget

Prestationer

icon/stallion

Dansk Varmblod beskrev Storm vid godkännandet som treåring som en högställd hingst med stor och taktmässig skritt, stor trav med bra mekanik och en galopp med bra bärighet.


Under det svenska provet bedömdes han vara ädel, elegant, högställd i uppförsbacke och gångarterna bedömdes vara lätta och rörliga, med mycket energi. Testryttarna, som båda gav honom 9 p, tyckte att han är i naturlig uppförsbacke, med mycket energi och vilja att arbeta. Båda berömde känslan han ger och att han har potential.

Härstamning

icon/stallion

Fadern Sezuan är trippel världsmästare och hans goda förärvning är vida känd. Modern Virginia representerar stofamilj F.2 (Spindafamiljen), hon har även lämnat Vizuanna, som fått bronsmedalj vid kåring i Danmark. Mormor Vinaya har fått bronsmedalj vid kåring och är Elitsto i Danmark. Hon har bland andra lämnat Sandro Man (placeringar i Intermediaire I) och La Vinita (bronsmedalj kåring).

Morfar Tailormade Temptation vann både det danska och norska fyraårschampionatet och har haft stora framgångar som fadershingst.Mormorsmor Valdivia (Elitsto i Danmark) har lämnat Mögelvangs Zidane, som har tävlat OS med placeringar i både Rio och Tokyo, och Mögelvangs Magi Noir (Elitsto i Danmark).

Blue Hors Storm är premierad i SWB.

Filmer

icon/stallion
  • Blue Hors Storm