Caroline Darcourt

Caroline började på Lövsta Stuteri 2003. Hon har sina rötter i Bromma, strax utanför Stockholm. På Lövsta ansvarar hon för utbildningen av de yngre hästarna. Under åren har hon tagit fram och följt flera hästar från inridning fram till och med Intermediaire I. Caroline har haft sina största framgångar med Paridon Magi e. Don Primero-Napoleon. 2009 vann de 6-års dressyren i Flyinge och samma år representerade ekipaget Sverige i unghäst-VM i Verden.
Med Paridon Magi och stoet Daisy har Caroline internationella placeringar till och med Intermediaire I. Under 2012 debuterade Caroline och Magi i Grand Prix, och 2014 debuterade de i världscupen. 2016 blev de Nordiska Mästare i dressyr och har också tagit flera internationella placeringar. Tillsammans med hingsten Van Vivaldi 1265 vann Caroline Breeders för sexåringar 2016.
– Min tid på Lövsta har gett mig ett stort intresse för dressyr. När jag började här hade jag aldrig suttit i en dressyrsadel, men ju mer jag lär mig desto roligare har det blivit.