Välkommen till seminstationen!

16 april 2020

Nu har vi öppnat upp portarna till seminstationen för säsongen 2020!

Det är en annorlunda vår i hela världen och vi vill så gärna sprida en välkomnande känsla av trygghet och tillit. Den känslan bygger man gärna på att något är hemtamt – helt enkelt att man känner igen sig.

Så blir det till stor del för dig som kommer tillbaka som kund till oss, mycket är sig likt. Vi har dock en del nya riktlinjer och rutiner som vi jobbar efter på grund av den rådande Corona-situationen. Vi har en ny dörr in till fikarummet, den är så ny att den inte ens var klar när vi spelade in vår korta informationsfilm. En film som vi gjorde för att på ett tydligt sätt visa hur vi tänker kring arbetet med att förhindra smittspridning. Filmen vill vi gärna att både du som ”gammal”, återkommande, och ny kund tar till dig.

Filmen ser du här.

  • För att förtydliga vill vi alltså att du kommer om du är frisk, håller avstånd och endast går in i seminhallen och fikarummet när vi ber dig komma in.
  • Endast en (1) person kommer med stoet till seminhallen (barn lämnas vid/i bilen).
  • Vi uppmuntrar gärna till att du lämnar ditt sto på seminstationen, så minimerar vi antalet människor som rör sig på stationen, vi minskar trafiken helt enkelt.
  • Vi håller stallet stängt för utomstående, endast personal går in i stallarna. I år har vi inga besökstider, varken för ston på stall eller bete.
  • För er som lämnar hästar vill vi uppmana till att lämna med minimalt med saker, för de ston som står uppstallade kan egna täcken få medfölja (och eventuellt eget foder).
  • Vi följer Folkhälsomyndighetens råd, mer om våra riktlinjer kan du läsa här.

Foto: Malin Larsson

Kommentarer inaktiverade.