Anmälan till vårens hingstvisningar

16 februari 2019

Varmt välkomna till vårens hingstvisningar!

 

Helsingborgs Fältrittklubb

Starta dagen med oss – hingstar ur Lövsta Stuteris program visas den den 31 mars kl. 10.30 på Helsingborgs Fältrittklubb.

Börja söndagen på bästa sätt med en härlig frukost och hingstar i världsklass. Ta med dig några vänner och vi bjuder på frukost. Ett antal hingstar från Blue Hors visas under hingstvisningen i Helsingborg tillsammans med övriga hingstar i programmet. Ta chansen och gör dagen till en riktig avelsdag, passa på att fortsätta något söderut och se hingstvisningen på Flyinge kl. 15.00.

Vi behöver din anmälan för att veta hur många som kommer på frukost, anmäl ett namn och antal personer här senast 24 mars.

 

Lövsta Seminstation

Lövsta Stuteris hingstprogram presenteras på Lövsta Seminstation söndag den 14 april kl. 14.00 med mysigt eftermiddagsfika. Anmäl ett namn och antal personer här senast 7 april, så att vi har möjlighet att förbereda fika till visningen.

 

El Barone 111, som ses på fotot, visas tillsammans med ett helt gäng internationella topphingstar både på Lövsta Seminstation och Helsingborgs Fältrittklubb.

Kommentarer inaktiverade.