Nytt internationellt samarbete mellan Blue Hors och Lövsta Stuteri

29 januari 2019

Inför seminsäsongen 2019 har Lövsta Stuteri ytterligare en intressant internationell samarbetspartner att presentera. Hingstar från Blue Hors kommer att finnas tillgängliga för de svenska stoägarna via Lövsta Stuteri.

Lövsta Stuteri ingår gärna samarbeten med marknadsledande utländska hingsthållare. Blue Hors prioriterar i likhet med Lövsta Stuteri en god och sund kombination av avel och sport, med tävlande topphingstar på station.

Både Blue Hors och Lövsta Stuteri arbetar för att få fram kvalitetshästar genom att tillhandahålla internationella topphingstar samt utveckla ridsporten genom att utbilda högkvalitativa hästar. Genom att erbjuda några av, om inte världens bästa blodslinjer till uppfödarna, bidrar båda hingsthållarna till avelns positiva utveckling på varsin sida av sundet.

Det nya samarbetet synliggörs under Lövsta Stuteris hingstvisning på Helsingborgs Fältrittklubb, söndagen den 31 mars kl. 10.30. Flertalet Blue Hors-hingstar kommer till Helsingborg för att visa upp sig.

– Jag är mycket stolt över att få presentera vår nya samarbetspartner Blue Hors. Vi lägger stor vikt på kvalitet och vill gärna kunna erbjuda hingstar från ett flertal olika blodslinjer för att passa olika typer av ston, säger stuterichefen Malin Cohlin. Hon fortsätter:
– Vi välkomnar alla, både gamla och nya kunder, att höra av sig för att ta del av vårt utbud av internationella topphingstar i dressyr och hoppning!

Anmälan till hingstvisning på Helsingborgs Fältrittklubb med hingstar ur Lövstas program och Blue Hors-hingstar tas emot på semin@lovstastuteri.com. Ett namn och antal personer vill vi gärna veta för att kunna ha frukost till alla som kommer. Anmäl senast 24 mars.

Anmälan till hingstvisningen på Lövsta Stuteri söndag 14 april kl. 14.00 tas emot på samma mailadress (namn och antal personer) senast 7 april.

Kommentarer inaktiverade.