Josefine Ander är ”Årets hästskötare 2018”

29 november 2018


Under årets Ryttargala, som gick av stapeln 28 november, delades som sig bör ett antal priser ut till personer och hästar som på olika sätt varit framstående under 2018. Lövstas Josefine Ander, Tinnes hästskötare, var nominerad i kategorin ”Årets hästskötare”.

Utdrag ur nomineringen; ”Alla borde ha en Jossan i sitt stall! Då blir det både ordning, framgång och dessutom himla kul. Det kan dressyrryttaren Tinne Vilhelmson Silfvén intyga. Hoppryttaren och unghästutbildaren ”Jossan” från Åkersberga började sin praktik på Lövsta Stuteri. Idag är hon Tinnes trygghet och hästskötaren som har stenkoll på praktiskt taget a l l t. Jossan är noggrann, lösningsorienterad och sätter alltid hästarna främst. En kul och klok klippa och en hästskötare i världsklass, vars härliga attityd och positiva energi ger kraft åt hela laget.”

Josefine tilldelades under högtidliga former på Grand Hotel i Stockholm priset till årets hästskötare. Juryns val av vinnare var lika klockrent som beskrivningen av Jossan i nomineringen. Mycket välförtjänt enligt alla kollegor, både två och fyrbenta!

Tinne berättar om Jossan att hon är en helt fantastisk person som klarar allt och avslutar med orden;
-Jag är så lyckligt lottad som har Jossan i mitt team!

Kommentarer inaktiverade.