Högklassiga LövstaStar-ston

16 maj 2018

Vi presenterar nu två av de ston som antagits i LövstaStar under 2018. Båda stona ska få föl via embryotransfer (ET) eftersom de ska fortsätta tävla.

Gångartsstoet Miss Copper (f. 2007, e. De Niro – Briar – Grandsudan F, uppf. Brolötens Stuteri AB, äg. Brolöten AB) är antagen till Lövsta Star/LVST 2018. Miss Copper rids och tävlas av Emelie Brolin, som har matchat denna häst varsamt. Emelie har valt att utbilda Miss Copper mot Grand Prix och tävla sparsamt under tiden, eftersom hon anser stoet vara ett framtidslöfte. Miss Copper har startat Intermediarie I och har placeringar i Prix S:t Georges. Hingsten som är vald till Miss Copper är Bergsjöholms Valbonne 1376, som även han rids och tävlas av Emelie.

Gazelle MF (f. 2007, e. Chicago Z – Landlord – Maraton, uppf. och äg. Margaretha Friman) har fram tills i år tävlats upp till 145 hoppning med Linn Hörnvall i sadeln. Hon kommer i år tävlas av Malin Carlbäck och planen för den närmaste tiden är att kombinera tävling med en kortare paus för att göra embryotransfer. Gazelle MF kommer att semineras med Cristallo II.

 

Kommentarer inaktiverade.