Uncanto di Villagana 1290 eftertraktad i BWP

28 mars 2018

Uncanto di Villagana är under säsongen 2018 stationerad på Roeshoeve, i Geel, Belgien, tack vare det stora intresset på kontinenten för att seminera med honom. Han har under 2017 rönt stor uppmärksamhet både genom sin mycket goda hoppteknik och sina fantastiska resultat i Grand Prix hela säsongen igenom.

Många är de som har imponerats av Uncanto di Villaganas framgångar på de internationella arenorna. Här ett uttalande från Eric van der Vleuten, som har funnits med i den absoluta toppen under flera decennier både på hästryggen och som tränare;

“Uncanto di Villagana is a very competitive stallion, who jumps in an easy way and shows scope also in the bigger classes. Everything looks so easy for him.”
Eric van der Vleuten

Uncanto di Villagana var huvudnumret under Roeshoeves traditionella hingstvisning med 1000 personer i publiken i lördags. Se två klipp från showen, först visas han för hand för att sedan komma in senare under kvällen och hoppa.

 

Kommentarer inaktiverade.