Cayenne de Clarence 1352 går från klarhet till klarhet

26 mars 2018

Cayenne de Clarence 1352 har utvecklats mycket fint efter ett väldigt framgångsrikt år ifjol. Då var han då trea i Falsterbo och vann SWB Stallion Trophy för femåriga hopphingstar under Breeders Trophy. Året har inletts med sex veckor i Spanien för att förbereda för utomhussäsongen i Sverige. Cayenne de Clarence har enbart felfria rundor i kvalifikationsklasserna för sexåriga hästar under Sunshine Tour och har hoppat mycket övertygande i alla klasserna.
– Cayenne de Clarence har efter den här touren visat att han är en av Europas bästa sexåringar, säger Jens Fredricson, ryttare till hingsten.

Cayenne de Clarence kommer hem till Lövsta Stuteri lagom till seminsäsongen startar, årets första beställningar för hingstarna tas emot onsdag den 4 april. Cayenne de Clarence visas på hingstvisningarna 8 april på Lövsta Stuteri och 21 april på Helsingborgs Fältrittklubb. Han finns som valbar hingst inom LövstaStar, projektet med fina rabatter för prestationsston. Men information om projektet hittar du här

Foto: Moises Basallote

Kommentarer inaktiverade.