Hingstvisningar 2018

16 januari 2018

Oldenburger Hengstkoerung vom 16.-18.November 2017 in Vechta

Vårens hingstvisningar:

Söndag 8 april kl. 14.00 på Lövsta Seminstation och lördag 21 april kl. 17.00 på Helsingborgs Fältrittklubb.

Stockholm: Den 8 april kl 14:00, visar vi Lövstas hingstar på hemmaplan. Lövsta Seminstation ligger på Stjärnborgs gård i Upplands Väsby. För vägbeskrivning, klicka här. Varmt välkommen! Obs, du måste anmäla dig på semin@lovstastuteri.com. Sista anmälningsdag är 25 mars. Vi bjuder på fika.

Helsingborg: Lördag den 21 april, kl. 17.00, visar vi våra hingstar på Helsingborgs Fältrittklubb. Anmäl på semin@lovstastuteri.com senast den 8 april om du vill komma. Vi bjuder på lättare förtäring och bubbel! Till visningen i Helsingborg kommer ett antal hingstar från Helgstrand Dressage och Böckmann Pferde.

 

 

 

Kommentarer inaktiverade.