Viktig information till våra stoägare

11 juni 2015

vanvivaldi2Det är väldigt stor efterfrågan på Van Vivaldi 1286 och för att kunna leverera semin prioriteras de ston som är påbörjade på skick och ston på Lövsta Seminstation fram till Falsterbo. Kör du ditt sto till Lövsta Seminstation är du garanterad semin. Stoägare som bokat Van Vivaldi på hingstvisningen och inte har möjlighet att köra stoet till oss erbjuds att byta till valfri hingst inom Lövstas program.
Både Van Vivaldi 1286 och Sankt Erik II 1265 tävlar i Falsterbo och finns därför inte tillgängliga vecka 28 (6-10/7). Under Falsterbo-veckan görs en ny avstämning av antalet ston för Van Vivaldi för att kunna optimera doserna.
För ytterligare information, kontakta:
Florian Darcourt, hingstansvarig på Lövsta Stuteri och Seminstation, tel: 076-012 11 12 e-post: semin@lovstastuteri.com

Kommentarer inaktiverade.