Benetton Dream-son vinnare av Bundeschampionatet

16 september 2014

belantis

Lövstas hingst Benetton Dream FRH 1301 är pappa till årets vinnare av Bundeschampionatet för femåringar -DSP Belantis (Benetton Dream FRH 1301 – Expose). Belantis belönades med 9,5 för traven och helhetsintrycket, 9,0 för galoppen och 8,5 för ridbarheten och nådde en total poäng på 9,2 vilket gav honom vinsten i startfältet om 15 finalister.

DSP Belantis reds av Beatrice Buchwald och han ägs av Neustaedter Gestuete. Hingsten är godkänd i Hannoveraner- och Oldenburgförbunden, liksom i Sydtyska förbundet. Han var vinnarhingsten i Neustadt Dosse 2011 och vann även sitt 30-dagarstest. DSP Belantis är en hingst som utmärker sig med sin goda bakbensaktivitet, sin kadens och sin fina ridbarhet.

Video från Bundeschampionatet:

 

Kommentarer inaktiverade.