Satisfaction I FRH 95341

Satisfaction_940

Satisfaction I – den självskrivna stjärnan bland Stakkatos söner! Modern Cecile blev 2010 mycket välförtjänt utnämnd till Året Sto i Hannover. Satisfaction I har genom sin karriär övertygat i hoppningen. Han hade med Eva Bitter i sadeln topplaceringar i flera Grand Prix-klasser (exempelvis Hagen, Balve och Paderborn). Efter Grand Prix-segern vid German Classics i Hannover 2010, flyttade Satisfaction I från statsstuteriet Celle till stall Beerbaum i Riesenbeck. Tävlad av Ludger Beerbaum och Marco Kutscher fortsatte framgångssagan under 2011. Nämnas kan andraplatsen i DKB-Riders-Tour i Paderborn och topplaceringar i Rotterdam, Estoril, Rom och Valencia. Satisfaction I förärades med tillägget FRH för sina enastående framgångar i sporten. *

Fadern Stakkato är världskänd för sina avelsmeriter och har funnits med i toppen av de tyska avelsindexen i åratal. Han vann de tyska unghästchampionaten som fem- och sexåring, med fantastiska poäng (upp till 9,9). Därefter tävlades han av Eva Bitter och vann tyska mästerskapen två gånger, flertalet Grand Prix och Nations Cup. Bland avkommorna återfinns många godkända söner, statspremieston och internationellt framgångsrika tävlingshästar. Modern Cecile har lämnat helbrodern Satisfaction II, helsystrarna Argelith Sambuca (Eva Bitter) och Sundari (Ludger Beerbaum och Philipp Weishaupt) och även stoet Emely (Jennifer Lee). Alla Ceciles avkommor är internationella topphästar.

Mödernet går tillbaka till det traditionsfyllda stuteriet Badbergen i Artland genom stoet Schutzengel (v. Schutzwart-Pranzer-Schuss II-Schmieder). I Satisfaction I förenas blodslinjerna från de exceptionella hoppförärvarna Stakkato, Calypso II och Cor de la Bryere, detta väl avvägt med fullblodsinslaget från Abajo xx.

*De hästar som bär ”FRH” som prefix eller suffix till sitt namn är en mycket speciell grupp hästar. De bedöms av ”The Association for the Promotion of Hanoverian horses in Equestrian Sport” (Hannover Society) som exceptionellt talangfulla för avel och sport.

Läs mer om Satisfaction:

https://www.ibreed-agency.com/en/