Malito de Reve 9259

En härstamning som förpliktigar – 2006 års världsmästare, Cumano, som far och morfar, Muguet du Manoir, har tävlat de högsta klasserna internationellt. Malito de Reve har att brås på!

Avkommorna till Malito de Reve låter redan tala om sig. Estoy Aqui de Muze HDC var under 2017 rankad fyra i Longines Los Angeles Masters GP. Flera välkända avkommor med stora meriter är;  Everlychin de la Pomme (vice världsmästare i Belgien 2010, numera högt rankad tävlingshäst i USA), Figeac de Reve (tävlas av Rick Hemeryk) och Fidux (riden av Eduardo Alvarez Aznar).

Samtidigt som hans äldsta avkommor uppmärksammas på internationella tävlingar, slår fölen och unghästarna de flesta med häpnad. Några yngre avkommor att hålla ögonen på i framtiden är; Moschino du Bois (Malito de Reve – Papillon Rouge) som vann löshoppningen för tvååringar i Flandern, tätt följd av två andra avkommor (Gazelle de Bellignies på andra plats och Manhattan de Bellignies på åttonde plats). Desstuom vann Espoir de lÍsle (Malito de Reve – Qredo de Paulstra HN) championtiteln i Normandie för ettåringar, före 121 andra medtävlande i Normandie Horse Show.

Läs mer om Malito de Reve:

https://www.ibreed-agency.com/en/

Video på Malito de Reve:

https://www.youtube.com/watch?v=NO6pYI10CjI

https://www.youtube.com/watch?v=lcqp5-Onnh0