Casallco 95423

Modern champion som vid bruksprovet för hopphingstar fick maxpoängen 10,0 tre gånger

Casallco blev premiehingst vid OS-premieringen i Vechta 2013. Han presenterade sig med en karisma som ingen kunde missa: en stor hingst som är trevlig på alla sätt med fantastisk exteriör och korrekthet. Hans manér vid hoppning är en härlig blandning av teknik, kapacitet och stil – han infriar allas förväntningar. Varje generation i hans härstamning innehar en internationell toppförärvare  som har en episk betydelse för avel och sport.

Fadern Casall har vunnit flertalet världscuper och Grand Prix med Rolf-Göran Bengtsson (SWE). Han var framgångsrik vid olympiska spelen i London 2012 och 2013 vann han lagbrons och var placerad som nummer fyra vid Europeiska mästerskapen i Herning, Danmark. 2014 blev Casall återigen fyra och denna gång vid världsmästerskapen i Caen, Frankrike. Casall och Rolf blev dessutom 2014 års bästa ekipage enligt FEIs ranking.

Modern Zelda IV är helsyster till den godkända hingsten Chocoprince (NL) och morfadern Contender, som var bruksprovsvinnare, var en av de mest etablerade avelshingstarna. Bland hans avkommor hittar vi 127 godkända söner och 398 tävlingshästar som framgångsrikt tävlar i svåra klasser och som tillsammans hittills har vunnit 8,65 miljoner euro.

Mormodern Marli är helsyster till den godkända hingsten Chippendale som tävlar framgångsrikt till svår klass. I tredje led hittar vi legendariska Carthago som tillsammans med Jos Lansink var  framgångsrik i det holländska laget. Han ses som en av de mest inflytelserika sönerna från Capitol I. I fjärde led hittar vi den utmärkande Calypso II för andra gången, följd av Vornholz Ramiro sonen Rio Negro. Cascallo härstammar från den holländska linjen 8798, som ursprungligen härstammar från Hannover.

Villkor:

http://schockemoehle.com/eng/service-station-stud/covering-conditions/covering-conditons.html

Film på Casallco:

https://www.youtube.com/watch?v=c0ccZi9l4U4

Avkommor till Casallco:

https://www.youtube.com/watch?v=MjYuYEkaeOg

https://www.youtube.com/watch?v=sWmHg1xlbm4