SHS CAP FERRAT

SHS CAP FERRAT (SWB) är en skimmelhingst f. 2018-05-22. Han är välutvecklad med korrekt exteriör och har ett mycket trevligt psyke.

SHS CAP FERRAT är e. HEARTBEAT – QUITE EASY – MOWGLI

Modern QUIE (https://www.blup.se/sv-SE/horses/137807-quie) har mängder med meriter till och med 140-hoppning. Hon har en äldre avkomma, Cannes, som har vinster i 140-hoppning (BLUP 148). Helsyskon med mycket goda meriter finns också; Blondie (svår hoppning) och Quenza (msv hoppning, senare exporterad till Tyskland. Syster Lambada har tävlat svår hoppning och syskonbarnen Rom svår hoppning, Corfu, Madrid och Calais msv hoppning.

Mormoderns EUROPA, svårklasshäst hoppning, är en av hingsten Mowglis främsta avkommor. Helsystern till Europa, America, har tävlat svår klass i fälttävlan. Andra syskon värda att nämna är Karl-Alfred (svår hoppning), Asien och Africa II (msv hoppning), Olivia svår fälttävlan och msv hoppning samt Musse Pigg (svår fälttävlan). Ett flertal syskonbarn med meriter i msv-svår hoppning finns!

Friska och sunda hästar, där majoriteten tävlats framgångsrikt. Mödernet härstammar från Anders Lidbecks Fleur Lennestved.

SHS Cap Ferrat är uppfödd av veterinär och går i flock på stora marker. Han är regelbundet och mycket bra hanterad!! SHS Cap Ferrat är regelbundet verkad och avmaskad. Han har pass och är ansluten till Breeders Trophy.

Film på SHS Cap Ferrat:
Försäkrad sedan födseln i Agria
Fotograf: Sofie Lindberg
 
Vid intresse, kontakta:
Christine Svanholm
Nås enklast på mail: christine.svanholm@gmail.com annars telefon: 0708-736531