Pris, Bokning & Villkor

Vi erbjuder i dagsläget tre olika typer av paket. Fram till och med årskiftet 2019 /2020 erbjuder vi förmånliga priser på samtliga paket! Följande paket är en del av vårt uppstartspaket och är ett extra bra erbjudande för våra nya kunder fram till och med jul!

I samband med bokningen väljer du vilken typ av band du vill boka och sedan vilket paket du vill ha.

STARTPAKET

För dig som är ny kund och har en häst som aldrig gått på skrittband eller vattenband rekommenderar vi startpaketet. Hästen kan behöva vänja sig vid selen och att vatten pumpas in och ut. Det är svårt att säga hur lång tid eller hur många gånger det tar för din häst att vänja sig eftersom det är individuellt.

3 ggr X 30 min för 300 kr + moms p/ gång. Totalt: 900 kr* + moms.

10-KORTET – KÖP 10:E PASS OCH FÅ DET 11:E PÅ KÖPET

För dig som har en erfaren häst och som inte behöver vänjas vid band eller vatten går det bra att köpa 10 pass som är giltiga i 6 månader framåt. Detta paket passar bäst för dig som har en häst som behöver kontinuerlig träning under en period.

 • Horse-Walker

11 ggr X 45 min. Totalt 4000 kr* + moms

 • Horse Water

11 ggr X 45 min. Totalt 5000 kr* + moms

 • Horse-Spa

11 ggr X 45 min. Totalt 6000 kr* + moms

ENSTAKA TILLFÄLLE

Det finns även möjlighet att köpa enstaka tillfällen. Detta passar för dig som har en häst som är van vid band och vatten. Enstaka träningstillfällen är perfekt för dig som har en frisk häst som behöver förebyggande kompletterande träning till ridträningen.

Då gäller följande priser:

 • Horse-Walker

1 ggr X 45 min. Totalt 400 kr* + moms

 • Horse-Water

1 ggr X 45 min. Totalt 500 kr* + moms

 • Horse-Spa

1 ggr X 45 min. Totalt 600 kr* + moms

Erbjudande: När du köper 10 pass till ett värde av minst 4000 kr får du den 11:e bokningen på köpet.

Villkor för erbjudandet behöver definieras mer under ”Villkor”.

Övriga tilläggstjänster:

Vid behov finns det uppstallning för din häst.

 • 250 kr + moms / dygn – endast boxplats
 • 7500 kr + moms / månad – endast boxplats

Övriga tjänster tillkommer. Kontakta oss personligen du behöver uppstallning till din häst.

*Observera att priserna gäller från och med 1/9 2019 och fram till och med 31/12 2019. Därefter kommer priserna att justeras.

BOKNING

Du bokar ditt pass här eller nedan. Alla bokningar faktureras efter besöket. För alla bokningar avsätter vi totalt 60 min, 30 – 45 min på bandet och resterande tid för eventuella förberedelser och rådgivning.

I samband med bokningen anger du dina kontaktuppgifter. Läs om hur Lövsta Stuteri hanterar dina personuppgifter i vår intregritetspolicy här.

Villkor

 • Gratis avbokning upp till 24 tim innan bokningens start, därefter debiteras halva priset på valda pakets ordinariepris.
 • Dyker du inte upp utan förvarning debiteras du hela totalkostnaden för det paket som du har valt.
 • Det är inte tillåtet att byta bort ett pass utan att informera oss om det.
 • Erbjudandet ”Köp 10:e pass få det 11:e på köpet” gäller endast för nya kunder som köper sina första 10 pass till ett värde av minst 4000 kr. Erbjudandet gäller alltså inte om man har köpt 10:e pass och köper ytterligare 10:e pass. Passen är inte unika för en häst utan är kopplade till kundens antal köp av pass.

Har du några frågor angående paketen, bokning och villkor är du välkommen att kontakta oss på; fitness@lovstastuteri.com