Don Auriello

2016 inleddes med att Tinne och Don Auriello blev tvåa i Världscupfinalen i Göteborg, på håret slagna av Hans Peter Minderhoud och Glock’s Flirt. I augusti var det dags för Tinnes sjunde OS-start och Don Auriellos andra. Tillsammans med det svenska laget slutade de femma och Tinne gjorde sitt bästa individuella resultat hittills, sjua i Grand Prix Special och åtta i küren.

2017 fick ”Anton” ta en paus i tävlandet efter en skada, men förhoppningsvis är han tillbaka på tävlingsbanorna igen under 2018. ”Anton” har kommit tillbaka med besked, han deltog i det svenska laget i VM i Tryon och gjorde hösten 2018 fina starter i världscupkval.

Louise ”Lussan” Nathhorst såg Don Auriello i Hagen 2010, då han deltog i Medien Cup med sin dåvarande ryttare Birgit Wellhausen-Henschke. Till Lövsta kom han sommaren 2010. Under vintersäsongen i Florida 2010/2011 debuterade Don Auriello i Grand Prix med Tinne. I maj 2011 var han världens bästa nioåring enligt FEI:s ranking. 2012 vann ekipaget den stora GP och Specialen i Rotterdam.

I december 2012 satte Don Auriello och Tinne svenskt rekord i både Grand Prix och Grand Prix Kür i samband med världscuptävlingen i Stockholm. I mars 2014 gjorde ekipaget sin bästa runda någonsin i Grand Prix Special, med 77,8 procent. De var ankaret i det svenska laget i EM sommaren 2015, och var med och säkrade en OS-plats för laget i Rio de Janeiro.