Throwback 2015

23 januari 2016

Hej!

Hoppas allt är fint med er alla. Här är allt bra, vi har precis gått på lunch. Det blir lax! Förmiddagen har gått som en dans; Bosse Jenå har varit här och tittat när Tinne ridit och alla hästarna skötte sig fint och fick OK-stämpel i rumpan. Jag åkte på ett ärende till tackerian (ridsportsbutiken) och köpte lite saker som fattades och ja, det är typ det vi har gjort. Snart är det februari och sedan vet vi alla att året kommer rassla förbi i en faslig fart så innan det händer tänkte jag ge er en TB i ett litet urval av bilder sedan 2015! Håll tillgodo.

Läs mer

 

IMG_0190

Halloj!

Här har vi haft ett par väldigt händelserika dagar med träning för Lussan, tävling, ledig dag i Orlando och så vidare… Och ja, någon mindre händelserik dag dagarna efter tävling. Väl värt, såklart.

Läs mer

IMG_1900

…Av Atlanten!

Här kommer en update från Florida, eller en update i mångt och mycket får man kanske säga då jag inte bloggat på jättelänge. Synd och tråkigt, tycker jag, men annat har kommit emellan helt enkelt och tiden har sprungit iväg. Allt är som vanligt med andra ord. 🙂

Läs mer

BILDBOMB Perl!

23 september 2015

 

 

IMG_6508

Hej där!

Nu har vi varit hemma från Perl i någon vecka vilket betyder att det är HÖG TID för mig att släppa bildbomben därifrån!
Vi hade det hur som helst väldigt bra där, jättefina tävlingar, extremt fint ställe, bra organiserat och ja, väldigt bra helt enkelt.

Så, nu ska jag sluta tjata och låta bilderna tala istället.

Läs mer

Förberedelse tävling!

12 september 2015

IMG_6513

 

Cinco strax klar för ett träningspass!

Si goddagens!

Befinner mig sedan några dagar i Perl, Tyskland, tillsammans med Tinne, Ben och Cinco. Sedan är givetvis Lussan ”the coach” med samt Alex som hjälper till att köra lastbilen. Här har vi det väldigt, väldigt bra. Har tagit massa bilder på tävlingsplatsen, omgivningarna och vår vardag här som jag tänker dela med mig av i en bildbomb så småningom men i det här inlägget tänker jag berätta för er hur en typisk tävlingsdag kan se ut, vilket passar bra då idag är en ganska typisk sådan! Cinco har faktiskt tävlat i morse, sista rundan här i Perl för hans del. Det gjorde han riktigt bra, han kan helt klart andas ut efter sin tävlingsdebut tillsammans med Tinne! Idag slutade de 4:a med en procent på 70.905% HURRA! Ben sköter sig utmärkt han också, i torsdags var de 4:a och ikväll är det dags för kür. Så, åter till ämnet: Hur förbereder vi inför tävling?

Läs mer