Bruksprovsvinnarna uppmärksammades på avelsgalan

16 april 2018

Ägare och uppfödare till hingstarna Point Break 1374 och Demand 1344 uppmärksammades på SWB´s avelsgala under lördag kvällen i Linköping. Anders Lagergreen, som representerade ägaren Nya Äppelvikens Ridskola AB, är ryttare till årets bruksprovsvinnare i hoppning – Point Break 1374 (f. 2014, e. Action-Breaker – Balou du Rouet). Han är ägd av sin uppfödare, vilket även är fallet med bruksprovsvinnaren i dressyr, Demand 1344. Med på fotot syns även prisutdelare Christina Olsson, ordförande i AVN.

Demand 1344 (f. 2014, e. Ampere – Don Schufro) ägs av Per-Arne Persson, som även han fick ta emot blommor och gratulationer för sin fina hingst. Demand 1344 utbildas och tävlas av Yvonne Österholm. Båda hingstarna finns med i Lövstas hingstprogram och är tillgängliga via färsk transportsemin (TAI) under seminsäsongen 2018.

Barbro Olsson, Per-Arne Persson och Ingrid Olsson.

Petra Brynger och Anders Lagergreen

Fotograf till alla foton: Anette Sånesson

Kommentarer inaktiverade.