Judy Ann Melchior ger sin bild av Crown Z

3 januari 2018

Crown_940© www,reit-bilder,deFoto: Reit-bilder.de

Judy Ann Melchior, CEO på Stuteri Zangersheide, berättar gärna om sina underbara minnen med sin tidigare tävlingshäst Crown Z: – Han var min topphäst förut, vi hade stora framgångar på tävlingar i Rio, Cannes, Monaco, Mechelen, Valkenswaard till exempel.

Minnena är många med Crown Z, son till Carthago Z och Ratina Z, som numera är framgångsrik i hopphästaveln. De avkommor till Crown Z som Judy Ann Melchior gärna framhåller är MTM Reve du Paradis (160 hoppning), Crocus Mury Marais Z, Rana des Hayettes, Rocker dÝsieux och VDL Groep C Tara Z. Avkommor till Crown Z återfinns i flera av de stora tävlingsstallarna i världen. De egenskaper som ofta beröms är mentaliteten och att de är av helt rätt sporthästtyp.

Judy Ann Melchior berättar vidare:
– Zoe Conter, på Stephex Stables, är också ett stort fan av Crown Z och samtidigt en bra ambassadör för honom. Det är ingen tillfällighet att båda hennes topphästar Sunday Top HDC och Ratina des Rondets är avkommor till Crown Z!

Kommentarer inaktiverade.