Titta på Paridon Magis rykande färska kür!

25 februari 2017

Tinne-PM2_562Ibland måste man våga språnget och det var precis vad Tinne gjorde i Florida, fredags kväll lokal tid. Tillsammans med Paridon Magi presenterade hon ett nytt kürprogram, komponerat av Cees Slings och med Queen-tema, och det var rykande färskt även för Tinne.
– Tinne är en risktagare av rang! Hon fick musiken klockan 14 på eftermiddagen och red den för första gången i ett världscupkval, säger Antonia Ax:son Johnson, på plats i Wellington.

En ljummen fredagkväll i Wellington och världscupkval blev inramningen till premiären av den nya kürmusiken, specialgjord för Paridon Magi. Han har länge gått till Broadway-musiken, som egentligen skapades till Favourit och Tinne tyckte att det var på tiden att Magi fick egen musik. Det genomgående temat är musik av Queen.
– Det är en helt ny kür, som passar Magi perfekt. Det kändes lite spännande innan tävlingen. Allt var helt nytt, så med tanke på det tycker jag vi fick till en bra ritt. Jag gillar verkligen Queen, och musiken känns helt rätt till Magi. Den matchar hans fantastiska energi. Cees Slings har gjort det musikaliska arrangemanget och det är, som alltid, en perfekt match, säger Tinne.
Domarna belönade premiärritten med 76.930 %, vilket Tinne var nöjd med. Den här gången blev det en fjärdeplats för ekipaget. Vann gjorde Laura Graves på Verdades med 81.925%.

Se Tinnes nya kür:

Benetton Dream FRH 1301 skulle ha startat Grand Prix Specialen på lördagen, men Tinne berättar att de tyvärr varit tvungna att stryka honom:
– Vi har tyvärr blivit tvungna att stryka Benetton Dream från dagens start, då han har fått ett svullet framben och kommer att undersökas av veterinär snarast.

Foto: Sara Hellner Photography

Kommentarer inaktiverade.