Fin avrundning på Falsterbo

15 juli 2013

Förutom Tinnes fina framgångar under helgen red Caroline Darcourt och Paridon Magi sin tredje Grand Prix kür under söndagseftermiddagen och red ihop 67.975%.

– Jag fick en miss i bytena i vartannat, och tänkte febrilt “Vad skulle Tinne gjort?” under ritten. Hon hade naturligtvis lagt in en serie till och det lyckades jag också göra! sa Caroline efter ritten.

I övrigt var hon nöjd, inte minst eftersom de inte varit ute i så stora sammanhang så många gånger hittills. Ritten räckte till en niondeplats, två utanför placering

I hoppningens Grand Prix startade Lövsta-sponsrade ryttaren Kirsten Coe med stoet Baronez och tog sig som enda kvinnliga ryttare vidare till andra omgången där hon slutade nia. Det var dock rutinerade rävar före henne i resultatlistan, förutom vinnaren Jens Fredricson på Lunatic återfanns både Ludo Phillipaerts och Marcus Ehning bland namnen.

Nu blir det några veckors lugn, innan vi startar uppladdningen inför EM i slutet av augusti!

Kommentarer inaktiverade.