Seger på nytt personbästa

17 februari 2013

TinneDonAurielloIMG_0487

Tinne valde att starta Don Auriello (Anton) i lördagens Grand Prix Special istället för i küren vilket var valackens första start i den klassen sedan OS i London i somras. Det visade sig vara ett lyckosamt val.

– Jag hade en fin känsla idag i programmet. Han kändes koncentrerad och taggad på sin uppgift, säger Tinne efter ritten.

Tinne hade målet klart för sig själv när hon startade klassen – att rida med mer energi utan att Anton skulle bli spänd. Den planen gick vägen och ekipaget nådde nytt personbästa i GP Special, 77,68%! Det resultatet räckte dessutom till seger. Tvåa blev ett annat “svenskt” ekipage, tidigare läraren på Strömsholm Mette Rosencrantz på Finally. Mette är dock numera amerikansk medborgare och har varit bosatt i Florida de senaste 20 åren.

Det här var Tinnes 41:a internationella GP-seger och den 19:e tillsammans med Anton.

Foto: Ken Braddick/www.dressage-news.com

Kommentarer inaktiverade.