Lite grand finale

14 november 2016

 

 

 

 

IMG_0183

Vita lindor kämpade den forna hoppgroomen med att hitta uppe på mässan men han vägrade bling och skydd fick det bli. 

Nu sitter vi i lastbilen och rullar den sista etappen upp till Stockholm. Resan har varit lång och vi har åkt bil mer än vi varit på tävlingen men så är livet när man bor där vi bor 😉 Nedresan hängde på en skör tråd då snökaoset började lite light redan på måndagen och vi fick byta lastbil i sista stund då ett av däcken bråkade. Jag fick även en släng av ”men ser ni inte att alla tecken pekar på att jag inte borde åka” men iväg kom vi tack vare lite pepp och panikpackhjälp av härliga kollegor.

Läs mer

IMG_3113

Vilken fantastisk tävling de har skapat nere på Elmia!!

Läs mer

Long time, no see

17 oktober 2016

bildspel_breeders_2

Hej på er!

 

Nu var det galet längesedan det hände något här på min blogg. Jag har haft en hel del annat spännande som har tagit min tid men jag har tänkt väldigt mycket på det uteblivande bloggandet. Så nu gör jag helt enkelt slag i saken och slänger upp filmerna från Breeders men en liten återblick.

Läs mer

Unghäst VM i Ermelo

16 augusti 2016

IMG_1822

Nu är vi sedan några dagar hemma igen efter en rolig och inspirerande vecka i Ermelo.

Läs mer

AACHEN

26 juli 2016

magi2

Hej!

Nu är det Josefine som sitter vid tangentbordet, Carros groom. Jag hade förmånen att följa med Tinne & Magi till Aachen. När jag kom hem frågade Carro mig om jag ville skriva ett gästinlägg på bloggen om tävlingsveckan. Självklart vill jag det! Pga packning & dyl. vart det tyvärr senare skrivet än tänkt men bättre sent än aldrig! 

Läs mer