Framtidens stjärnor visade upp sig i helgen!

6 september 2019

Tinne Vilhelmson-Silfvén och Caroline Darcourt var på plats i Kimstad, Dressyrhoppet, för att tävla några av stallets blivande stjärnor förra helgen. Det resulterade i fina framgångar med flertalet vinster samt två andraplaceringar.

Tinnes häst Etoine var i god form och knep segern i den inledande FEI Grand Prix klassen under lördagen. Under söndagen var det dags igen och i Grand Prix Specialen belönades ekipaget med 70,106 % vilket gav den andra vinsten under helgen.

Tinne hade även med sig häst Esperance som trivdes inne på bana vilket gav i en vinst i Intermédiaire II på 71,520% under lördagen. Ekipaget var tätt följt av Lövstas Caroline Darcourt med Sankt Erik II som slutade på en andraplats.

Under söndagens Intermédiaire II klass visade Tinne och Esperance återigen upp sin goda form för domarna och tog hem segern på 71,912% tätt följt av Caroline Darcourt och Sankt Erik II på en andraplats igen med 70,294%.

-”De var fantastiskt duktiga i helgen och jag är enormt glad över att ha så fina kommande Grand Prix-stjärnor i stallet. Både Etoine och Esperance har presterat på topp, nu ser vi fram emot tävlingarna på Djursholm nästa helg!” berättar Tinne.

Även Caroline Darcourt är nöjd med Sankt Erik II.

-”Det var superfina tävlingar och Erik kändes otroligt fin, vilket bådar gott inför framtiden. Nu laddar vi om inför tävlingarna på Djursholm nästa vecka!”

Fotograf: Marie Ritzén

Kommentarer inaktiverade.