Divertimento avrundade i Florida med en tredjeplats

15 mars 2015

tim_treaSent i natt svensk tid var det dags för Divertimento att avrunda sin tävlingssäsong i Florida. Tillsammans med Tinne Vilhelmson Silfvén blev han trea i Grand Prix Special. Poängmässigt sett bara slagen av Katherine Bateson Chandler och Alcazar, som vann klassen på 71.255%.

– Vi hade inte riktigt marginalerna på vår sida idag. Vi hade samma poäng som tvåan och det var inte långt upp till segraren, säger Tinne som red in på 70.569%, exakt samma procent som tvåan Cesar Parra på Van the Man.

Hon är nöjd med ”Tims” runda efteråt, även om domarsiffrorna var lite spretiga.

– Han gick jättefint, inte minst med tanke på upplevelsen i torsdags. Men även om han hade kvar lite spändhet så var han med mig hela tiden idag, säger Tinne.

Om ungefär en vecka bär det av hemåt till Sverige igen och då kommer både Benetton Dream FRH 1301 och Divertimento att få vila lite.

Kommentarer inaktiverade.